每日一歌

日文老歌论坛

裕美.-.[东瀛.游记].专辑

中文名称:东瀛 游记
资源类型:MP3!
版本:EP
发行时间:2008年04月07日
专辑歌手裕美
地区:香港
语言:普通话,粤语
唱片公司:精美唱片 (HK)

专辑介绍:

裕美喺2008年已经成为乐坛嘅二年生,记得佢对上一隻碟〈雪映移城〉入面有唔少广告歌或卡通歌,但係身为二年生嘅佢,要话俾大家知佢已经大个女,除咗慢慢开始去日本发展出碟之外,歌路上亦变得以情歌为主。而将於4月30日推出嘅最新专辑〈东瀛游记〉,当中推紧嘅歌曲「飘流记」,就係教大家点样预防第三者。未做过第三者嘅裕美,都有好多道理教俾大家㗎!

潮音乐.音乐主打
<搭错车> 流行榜三甲作品
<漂流记> 伍乐城、黄丹仪携手打造
<心领> 吴国敬、林夕作品
<友达恋人> 初夏恋曲
专辑曲目

01. 搭错车(Yamete!)
02. 友达恋人
03. 心领
04. 漂流记
05. 苛索
06. 夜神月
Bonus track
07. YA-ME-TE 你真坏(国)
见3楼

回复 #1 凄凄 的帖子

凄凄姐
我来了
淒淒這張帖子載點無法下載、替妳重新補載點!

專輯介紹:

裕美喺2008年已經成為樂壇嘅二年生,記得佢對上一隻碟〈雪映移城〉入面有唔少廣告歌或卡通歌,但係身為二年生嘅佢,要話俾大家知佢已經大個女,除咗慢慢開始去日本發展出碟之外,歌路上亦變得以情歌為主。而將於4月30日推出嘅最新專輯〈東瀛遊記〉,當中推緊嘅歌曲「飄流記」,就係教大家點樣預防第三者。未做過第三者嘅裕美,都有好多道理教俾大家㗎!

潮音樂.音樂主打
<搭錯車> 流行榜三甲作品
<漂流記> 伍樂城、黃丹儀攜手打造
<心領> 吳國敬、林夕作品
<友達戀人> 初夏戀曲
專輯曲目

01. 搭錯車(Yamete!)
02. 友達戀人
03. 心領
04. 漂流記
05. 苛索
06. 夜神月
Bonus track
07. YA-ME-TE 你真壞(國)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

不好意思,我重传...
原帖由 凄凄 于 2008-6-27 08:57 发表
不好意思,我重传...

替妳補上載點了